Soutěž: Vyhrajte vstupenky na Votvírák, největší multižánrový festival v Česku

Soutěž: Vyhrajte vstupenky na Votvírák, největší multižánrový festival v Česku  

Letní sezóna hudebních festivalů pomalu začíná a my pro vás máme soutěž na jeden z nich. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na Votvírák!

Na letišti v Milovicích se uskuteční v rozmezí 16. až 18. června další ročník největšího multižánrového festivalu Votvírák. Návštěvníci se mohou opět těšit na to nejlepší z tuzemské rockové, popové, ale i hiphopové scény. Kromě skvělého hudebního programu, složeného zejména z kapel, jež za dlouhá léta s festivalem srostly, bude připraven i vzpomínkový set pro umělce, kteří už nejsou mezi námi. Vystoupí například Chinaski, Pokáč, Wohnout, Vypsaná fixa, Žlutej pes či Sto zvířat, Jaroslav Uhlíř, Smack, 58G, Paulie Garand a mnoho dalších.

Hudební program doprovodí široká nabídka zábavních zón a atrakcí jako například zipline, lezecká stěna a virtuální realita.

Navíc hned u vstupu do areálu bude pro každého návštěvníka připravena malá ochutnávka Tullamore D.E.W. Honey a v pátek po otevření symbolicky do 15.15 můžete u označených pivních píp získat pivo zdarma. Dále ve spolupráci s firmou Refresh Bistro bude ve stanovém městě nonstop prodejna potravin. Návštěvníci si tak v klidu nakoupí základní potraviny přímo na festivalu.

Zásadní změnou pro letošní ročník je cashless. Na festivalu Votvírák se zavádí placení prostřednictvím platebních čipů, které jsou součástí identifikační pásky.

V případě, že se chcete naladit na začínající léto pořádnou dávkou různorodé hudby, stačí odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 2x dvě STANDARD vstupenky.

Soutěžní otázka:

Kolik let letos oslaví festival Votvírák?

a) 13 let

b) 14 let

c) 15 let

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište VOTVÍRÁK). Výherce vyhlásíme 12. června večer. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Votvírák

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!