Léto 2023 s Divadlem na Jezerce

Léto 2023 s Divadlem na Jezerce 

Divadlo Na Jezerce zahájilo prodej vstupenek na letní scénu 2023 – a ne jedinou! Začátkem července zve diváky do prostoru nejvýznamnější pamětihodnosti Jižního Města, na nádvoří Chodovské tvrze.

Kruhový půdorys zrekonstruovaného zámečku v romantickém prostředí rozlehlého parku je originálním místem pro open air představení. „Přijďte s námi strávit další nezapomenutelný letní divadelní zážitek pod širým nebem v původní středověké tvrzi, kde se společně potkáme již po třetí!“ zve diváky Jezerky principál Jan Hrušínský na Chodov, kde mimo osvědčených komedií zahraje DNJ poprvé pod širým nebem svou novinku Mnoho povyku pro lajk.

Foto: archiv Divadlo Na Jezerce

Druhou možností jak prožít léto 2023 s Divadlem Na Jezerce, je návštěva některé z inscenací na nádvoří zámku v Dobřichovicích nedaleko Prahy. Zámek na břehu řeky Berounky je známý svou jedinečnou divadelní atmosférou.

Foto: archiv Divadlo Na Jezerce

Koncem července se ansábl vydá opět také do Brna na Kraví Horu, kde umělce čeká skvělé zázemí a výjimečná atmosféra, stejně jako v Plané nad Lužnicí, kde divákům v srpnu zahrají komedii Občan první jakosti v místní sokolovně.

Foto: archiv Divadlo Na Jezerce

Kompletní program letních scén Divadla Na Jezerce najdete na webu divadla v sekci PROGRAM. Léto s Divadlem Na Jezerce sledujte i na Facebooku, Instagramu a webu.

Foto: archiv Divadlo Na Jezerce

Foto: archiv Divadlo na Jezerce

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Na Jezerce nabízí i další akce

Místo konání: Divadlo Na Jezerce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!