SOUTĚŽ: Získejte vstupenky na slovní přestřelku Petra Rychlého a Luboše Veselého

SOUTĚŽ: Získejte vstupenky na slovní přestřelku Petra Rychlého a Luboše Veselého 

Zasoutěžte si s námi o vstupenky na komedii S pravdou ven v podání herce a baviče Petra Rychlého a herce Luboše Veselého.

Nově zvolený prezident republiky má za hodinu a půl pronést inaugurační projev před celým národem. Ale jakmile si začne nahlas opakovat svůj text ve své pracovně, začne ho svědit nos do té míry, že není schopný zachovat chladnou tvář a šklebí se při každém slovu. Co s tím? Lékař ho vyšetřil a problém prý vězí jinde. Přivedou mu tedy toho údajně nejlepšího psychiatra.

Začne konverzace, která změní jeho život! Ve skvělé konverzační přestřelce sršící vtipem i podněty k přemýšlení o prapůvodech našich nejistot a selhání, diváky pobaví trefně vystižené nešvary a zlozvyky všech lidí s velkou zodpovědností vůči sobě i ostatním. Být lídrem, a nebýt srovnaný a vyrovnaný, zkrátka není jen tak. Pod hrou je podepsaná úspěšná francouzská autorská dvojice –Matthieu Delaporte a Alexandre de la Patellière, proslavená mimo jiné komedií Jméno.

Pokud máte chuť zajít do Divadla Kalich na představení S pravdou ven, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku. Soutěžíme o 3 x 2 vstupenky v termínu 16. března.

Soutěžní otázka:

Kdo hraje roli psychiatra?

a) Petr Rychlý

b) Luboš Veselý

Nápovědu naleznete zde.

Správnou odpověď na soutěžní otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište SOUTĚŽ S PRAVDOU VEN). Výherce vyhlásíme za týden, v pátek 10. března. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Kalich nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Divadlo Kalich

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!