Divadlo Karlín v září uvede premiéru muzikálu AIDA

Divadlo Karlín v září uvede premiéru muzikálu AIDA80%

Světový muzikál AIDA, který se řadí mezi jeden z nejdéle hraných muzikálů na Brodwayi, míří k nám do České republiky. Tento romanticko dramatický muzikál inspirovaný stejnojmennou operou Giuseppe Verdiho nás zavede do starého Egypta.

Aida byla uvedena ve více než dvaceti zemích a přeložena včetně češtiny do patnácti jazyků. Zajímavostí je, že se nikdy nehrála na Anglických prknech v rodišti autorů Eltona Johna a Tima Ricea.

Hlavní postavou není AIDA, jak by se podle názvu předpokládalo, ale Egyptská princezna Amneris, která si v průběhu děje projde několika velkými charakterovými proměnami.

V české verzi se nám v hlavních rolích představí Dasha/Kamila Nývltová (Aida), Lucie Bílá (Amneris), Václav Noid Bárta/Marián Vojtko (Radames), Jiří Korn/Lukáš Kumpricht (Zoser), Jan Urban (Mereb), Kateřina Nováková/Veronika Vyoralová (Nehebka) a Oldřich Král (Faraon).

První představení se odehraje ve středu 26. září od 19 hodin. Vstupenky si můžete rezervovat na pokladně divadla nebo zakoupit online na stránkách společnosti Ticket art. Ceny vstupenek se pohybují v rozmezí od 230,- do 700,- .

Názor informuji.cz: 80%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!