SOUTĚŽ: Balet na hranici nemožného. Vyhrajte vstupenky na triptych Forsythe / Clug / McGregor v Národním divadle

SOUTĚŽ: Balet na hranici nemožného. Vyhrajte vstupenky na triptych Forsythe / Clug / McGregor v Národním divadle 

Trojici děl Williama Forsytha, Edwarda Cluga a Wayna McGregora spojuje nová inscenace na půdě Státní opery v Praze. Zasoutěžte si s námi o lístky na lednové reprízy!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Tři soudobé, mezinárodně uznávané choreografy indikuje značná progresivita, osobitý přístup k taneční technice, pohybu a jeho estetice. Ve světě své tvorby neustále posouvají hranice poznaného a možného.

Směs jejich unikátních pohledů a uměleckých názorů klade nebetyčné fyzické nároky na interprety na jevišti, diváka přitom zároveň nutí přehodnocovat jeho očekávané taneční normy. Publikum během triptychu uvidí odlišné počiny The Second Detail od Forsytha, Clugův Handman a v neposlední řadě McGregorův Eden / Eden z rozpětí let 1991 až 2016.

Nejblíže se představení odehraje o dvou lednových víkendech, a to v sobotu 8. a v neděli 9. ledna a poté následující sobotu 15. ledna odpoledne i večer.

Rádi byste získali volné vstupenky na jeden z uvedených lednových termínů inscenace Forsythe / Clug / McGregor? Stačí zodpovědět dvě otázky a lístky mohou být vaše. Soutěžíme o 2x2 vstupenky na jednu z vybraných repríz, které jsou vhodným vánočním dárkem pro divadelní fajnšmekry. 

Soutěžní otázka 1:

Jaké národnosti je choreograf William Forsythe, narozený roku 1949?

A) britské

B) australské

C) americké

Soutěžní otázka 2:

Které další představení z repertoáru Národního divadla byste rádi zhlédli a proč?

Správnou odpověď na první otázku a vlastní odpověď na druhou otázku nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail kontakt@informuji.cz (do předmětu napište TANEC). Připište také termín (8., 9., nebo 15. ledna 2022 odpoledne/večer), který byste upřednostnili. Výherce vyhlásíme v úterý 4. ledna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv ND

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!