SOUTĚŽ: První český komediální festival. Vyhrajte vstupenky na Stand Up & Music Fest

SOUTĚŽ: První český komediální festival. Vyhrajte vstupenky na Stand Up & Music Fest 

Přední tuzemští stand up komici zavítají v sobotu 21. srpna na pilotní ročník komediální přehlídky Stand Up & Music Fest do areálu Fotbal Parku v Pavlíkově na Rakovnicku. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Na prvním domácím festivalu zaměřeném čistě na stand up comedy nebudou chybět komici Lukáš Pavlásek nebo Arnošt Frauenberg, který je i folkovým interpretem. Vedle nich se na stage objeví také Tomáš Matonoha sršící vtipy i songy, písničkáři Aleš PetrželaLáska nebo zpěvačka Paya May.

„Nabízí se spojit stand up vystoupení s hudbou a udělat si jeden báječný kytarový večer s pořádnou dávkou legrace. Návštěvníci si místo skotačení pod pódiem můžou sednout na deky, dát si drink a dobré jídlo a pohodově se bavit. Bude to příjemná změna,“ nechala se slyšet pořadatelka akce Martina Jablanovská.

Vstupenky ke stání za 330 korun jsou k zakoupení v síti Ticketstream.

Chcete se zúčastnit soutěže o vstupenky na Stand Up & Music Fest? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x dvě vstupenky na festival.

Soutěžní otázka:

Který sport si můžete vyzkoušet na hřišti ve Fotbal Parku v Pavlíkově?

A) futsal

B) fotbalgolf

B) rugby

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu napište STAND UP). Výherce vyhlásíme v pondělí 16. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv lukaspavlasek.cz

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!