Barrák music hrad znovu láká na prázdninový hudební maraton. Zahrají Tata Bojs, Rybičky 48 nebo třeba Divokej Bill

Barrák music hrad znovu láká na prázdninový hudební maraton. Zahrají Tata Bojs, Rybičky 48 nebo třeba Divokej Bill 

Léto na hradě v Ostravě znovu okoření multižánrový projekt Barrák music hrad. Festival zahájí Tata Bojs již 2. července, na své si přijdou fanoušci popu, rocku i metalu. Koncertní maraton zakončí Yzomandias a NikTendo 27. srpna.

V prostředí Slezskoostravského hradu se chystá letní scéna plná živých hudebních vystoupení, performance a one man show. Barrák music hrad vznikl jako reakce na koronavirovou situaci v roce 2020. Nedostatek kulturního vyžití, rušení festivalů, koncertů a mnoha společenských akcí vyvolal hlad po kulturním vyžití, a tak se tým kolem ostravského hudebního klubu Barrák music klub v čele s Marcelem Palovčíkem rozhodl zorganizovat sérii živých vystoupení v krásném prostředí Slezskoostravského hradu. S touto ambicí startuje další ročník Barrák music hrad festu i letos.

Návštěvníci festivalu se mohou těšit zejména na česká, ale nově také zahraniční jména, a na hudební žánry od hiphopu až po punk. Na své si během letních měsíců přijde každý, slibují pořadatelé. Na seznamu nebudou chybět hvězdy jako jsou Tata Bojs, Rybičky 48, Divokej Bill, J.A.R., Monkey Business, Visací zámek, Mňága a Žďorp, Horkýže Slíže, Zakázaný ovoce, Alkehol nebo také Yzomandias.

Předprodej probíhá prostřednictvím sítě Ticketstream. Festival potrvá od 2. července do 27. srpna.

KOMPLETNÍ PROGRAM:

Foto: Koncert kapely Chinaski 2020 (Matěj Zolman)

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Slezskoostravský hrad nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!