Pražský CAMP se znovuotevírá. Na léto plánuje živý venkovní program

Pražský CAMP se znovuotevírá. Na léto plánuje živý venkovní program 

Po více než půlroční pauze se pro návštěvníky otevírá pražské Centrum architektury a městského plánování. Vedle výstavy Pražské priority chystá na letní měsíce nabitý program ve venkovních prostorách okolního areálu.

Na živé akce, do kavárny, knihkupectví i celého areálu sousedních Emauz zve pražský CAMP, v němž se veškerý program posledních měsíců pouze streamoval. U vstupu musejí návštěvníci předložit potvrzení o negativním výsledku antigenního testu.

V prostorách centra se v úterý 18. května znovu zpřístupní výstava Pražské priority v rámci cyklu Praha zítra?, jež představuje dvě desítky stavebních projektů, které zásadně ovlivní současnou tvář metropole. K vidění je budoucí podoba Václavského náměstí či připravované čtvrti Bubny-Zátory.

 

O prázdninách spustí CAMP speciální program Praha pod mikroskopem, který bude zahrnovat letní kino, kvízy, bojovku, diskuze, divadelní představení nebo koncerty. „Chceme vytvořit oázu v centru hlavního města, pět minut od Náplavky, nabídnout to nejlepší, co jsme zatím v CAMPu měli a zpříjemnit tak všem Pražanům letní dny ve městě,“ upřesnil vedoucí instituce Štěpán Bärtl.

Foto: CAMP

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!