Humorné štědrovečerní situace slibuje Vánoční příběh v režii Ireny Pavláskové

Humorné štědrovečerní situace slibuje Vánoční příběh v režii Ireny Pavláskové 

Režisérka a scenáristka Irena Pavlásková právě natáčí komedii Vánoční příběh, v níž hrdinové prožijí dojemné i komické situace u štědrovečerní tabule. Hvězdné obsazení čítá Karla Rodena, Jiřinu Bohdalovou, Oldřicha Kaisera, Jiřího Lábuse a řadu dalších.

Bude to příběh několika hrdinů různých věkových skupin, charakterů i temperamentů. A nebude to žádná přesládlá limonáda, i když všechno dospěje ke šťastnému konci. Práce na scénáři trvala víc než rok a půl a přizvali jsme k ní kolegy Rudolfa Merknera a Marka Matouška,“ uvedla Irena Pavlásková.

Cílem producentů je prý stvořit kvalitní komedii bez sklouzávání k povrchnosti, která osloví diváky napříč generacemi. Titulní představitel Karel Roden ztvární prostořekého politika, Jiřina Bohdalová zase herečku čekající na příjezd francouzského přítele.

Hynek Čermák coby Rodenův nadřízený bude s manželkou v podání Jany Plodkové řešit bizarní událost. Jaroslav Plesl hraje kněze, Anna Fialová pro změnu rozhlasovou techničku, která se potkává s lékařem Vladimírem Polívkou. Ve filmu nebude chybět ani Václav Neužil, Sára Sandeva, Pavel Kříž nebo Jana Bernášková.

Snímek se natáčí zčásti v metropoli a zčásti v Jizerských horách. Produkce by měla být dokončena v dubnu a do kin má film zamířit letos 18. listopadu.

Foto: CinemArt

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!