Mír s vámi doma. Známé ostravské divadlo spouští videotéku MírPlay

Mír s vámi doma. Známé ostravské divadlo spouští videotéku MírPlay 

Český divadelní Netflix. Tak říkají autoři nového projektu svému digitálnímu jevišti. Na platformě MírPlay nabídnou i skeče, filmy nebo seriály.

Známá show Tři Tygři, ale i další online obsah. Ostravské Divadlo Mír vstupuje na digitální scénu se svou videotékou s exkluzivním obsahem. MirPlay.cz odstartovala 10. prosince a své služby zpoplatňuje devadesáti korunami měsíčně.  

"Doposud jsme fanoušky vyzývali, aby nám penězi dobrovolně přispívali. Teď je však situace jiná a my nepovažujeme za správné žádat o peníze v době, ve které by měly být finanční prostředky směřovány skutečně potřebným lidem. Přicházíme proto s platformou MírPlay, jejímž motivem je i snaha, aby se vztah mezi námi a našimi diváky více narovnal," přibližuje projekt principál Divadla Mír Albert Čuba.

Jeho scéna na konci listopadu vyhrála anketu Křišťálové lupy v kategorii Online video a digitální produkci se věnovala ještě před prvním jarním lockdownem. Popularitu získaly zejména skeče pod názvem Tři Tygři, které mají na serveru Youtube přes 200 tisíc odběratelů a téměř 39 milionů zhlédnutí. Na upoutávku k MirPlay.cz se můžete podívat výše.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!