SOUTĚŽ: Navštivte znovuotevřenou expozici soch Salvadora Dalího v Praze

SOUTĚŽ: Navštivte znovuotevřenou expozici soch Salvadora Dalího v Praze 

Ve čtvrtek 3. prosince se v Česku v omezeném režimu s dvacetipětiprocentní kapacitou návštěvnosti znovuotevírají muzea a galerie včetně expozice Enigma s největší soukromou sbírkou soch Salvadora Dalího. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Na pražském náměstí Republiky zakotvila monumentální bronzová skulptura Jednorožec Salvadora Dalího. Přehlédnout ji lze těžko, je totiž přes tři metry vysoká. Dlouhý roh bájného zvířete prochází skrz srdcový otvor v kamenné zdi, z níž stéká zlatá kapka. Vedle mytického stvoření smyslně leží nahá žena. 

Dílo do centra metropole umístilo muzeum Enigma, které představuje patnáct soch surrealistického velikána z privátní kolekce italského sběratele a umělcova blízkého přítele Beniamina Leviho. Prodejní galerii, v níž si lze prohlédnout i pět desítek grafik slavného španělského výtvarníka, najdete v pražské Opletalově ulici.

 

Chcete vyhrát vstupenky do expozice Enigma? Zašlete nám selfie u sochy Jednorožec, nebo pošlete fotku svého oblíbeného díla Salvadora Dalího. Máme pro vás 2x2 lístky.

Snímek přidejte buď do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu, nebo nám jej zašlete na e-mail soutez@informuji.cz (do předmětu e-mailu napište DALÍ). Výherce vyhlásíme v pondělí 14. prosince.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Enigma

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!