Ostravský Dům kultury láká na adventní soutěž

Ostravský Dům kultury láká na adventní soutěž 

Až do Štědrého dne můžete s Domem kultury města Ostravy hrát každý den o kulturní ceny. „Kulturák“ nabízí soutěže o vstupenky na tamější koncerty, divadelní představení nebo třeba prohlídku protiatomového krytu.

Každý den během letošního adventu se můžete zapojit do soutěže Kulturní nadělení, kterou pořádá Dům kultury města Ostravy společně s Janáčkovou filharmonií Ostrava. Do Vánoc zbývá deset dnů, během nichž můžete vyhrát hodnotné kulturní ceny.

Kromě soutěží si ostravský kulturní dům připravil také univerzální dárkové poukazy v hodnotě 300 nebo 500 korun, které si lze koupit na pokladně. Obdarovaní je mohou použít na rozmanité kulturní akce, od repríz divadelních inscenací a filmových projekcí přes koncerty vážné i moderní hudby až po cestopisné přednášky nebo třeba jazykové, taneční a výtvarné kurzy.

Vybírat můžou z bohatého programu. Příznivce divadla během zimy čeká mimo jiné novocirkusové představení Walls & Handbags pod taktovkou režijní dvojice SKUTR, oblíbená komedie Pension pro svobodné pány nebo zábavná show Minipárty s Karlem Šípem, kam bude pozván herec Josef Alois Náhlovský. 

Z inscenace Pension pro svobodné pány. Foto: archiv Domu kultury města Ostravy

Kdo preferuje hudbu, může zamířit třeba na koncert houslisty Pavla Šporcla, jenž vystoupí společně s cimbálovou muzikou Gipsy Way Ensemble, nebo na hudební inscenaci Freddie – concert show, kterou přiveze Divadlo Radka Brzobohatého. 

Pro kreativní návštěvníky je ideální zkusit jednodenní kurz výroby přírodní svíčky Hromničky a vonného vosku do aromalampy, kdo se rád hýbe, pro něj jsou určeny kurzy společenského tance. Pokud vás zajímá, jak co nejefektivněji cestovat s nízkým rozpočtem, zajděte na přednášku Couchsurfing kolem světa.

Program ostravského Domu kultury myslí i na nejmenší. Ti se mohou těšit na pohádkové představení Velká dobrodružství malého brouka nebo na Karneval na zámku, kde nebude chybět písničkářka Míša Růžičková.   

Z představení Freddie – concert show. Foto: archiv Domu kultury města Ostravy

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!