Ostravské barvy oznamují prvního headlinera. Na Colours přijedou Twenty One Pilots

Ostravské barvy oznamují prvního headlinera. Na Colours přijedou Twenty One Pilots 

Ti z vás, kteří netrpělivě čekají na oznámení prvních hvězd festivalu Colours of Ostrava, se mohou radovat a pomalu začít vytahovat peněženky. Na Colours v červenci příštího roku vystoupí americká kapela Twenty One Pilots.

Soudě podle reakcí lidí na sociálních sítích, organizátoři mnohým fanouškům věnovali skvělý předvánoční dárek a důvod k zakoupení vstupenky. Není se čemu divit, Twenty One Pilots patří k největším jménům současné světové hudební scény. A potvrdili to i v Praze.

Zpěvák a multinstrumentalista Tyler Joseph a bubeník Josh Dun mají na kontě miliardu přehrání písní, mohou se chlubit nejednou bleskově vyprodanou koncertní halou, cenou Grammy i nominacemi na BRIT Awards.

„Někteří lidé tvrdí, že nic nového už nejde vymyslet, my se neustále snažíme dokázat, že se mýlí,“ popisuje duo svůj hudební styl, ve kterém se střídá elektropop, reggae, hip hop, drum & bass, punk i hymnické klavírní balady.

Twenty One Pilots pocházejí z amerického Ohia a pojmenovali se po tragickém příběhu z dramatu Arthura Millera All My Sons, kdy lidskou vinou zahynulo jednadvacet pilotů.

Od roku 2009 se neuvěřitelnou rychlostí vyšplhali na přední místa celosvětové hudební scény. „Snažili jsme se zaujmout místní scénu, pak regionální a dál si už nic nepamatujeme. Tak rychle to všechno přišlo,“ komentují svou rychle gradující kariéru.

Devatenáctý ročník festivalu Colours of Ostrava se uskuteční ve dnech 15. až 18. července 2020 jako již tradičně v industriálním areálu ostravských Dolních Vítkovic.

Foto: archiv Colours of Ostrava

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Areál Dolní Vítkovice nabízí i další akce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!