SOUTĚŽ: Užijte si sladký ráj na Čokoládovém festivalu

SOUTĚŽ: Užijte si sladký ráj na Čokoládovém festivalu 

Od října až do května příštího roku bude Čokoládový festival objíždět celou republiku a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Čokoláda, kam se podíváš, výstava její historie, workshopy sladkých receptů, degustace, soutěže nebo kvízy – to všechno čeká návštěvníky Čokoládového festivalu, který od letošního podzimu až do jara příštího roku poputuje po sedmnácti městech v Čechách a na Moravě.

Vůbec poprvé se v Praze uskuteční velká výstava dvacítky čokoládových soch zvířat v životní velikosti, která bude v Galerii Harfa k vidění od pátku 18. do pondělí 28. října. Po dobu deseti dnů si zájemci budou moci prohlédnout díla z bílé, mléčné i hořké čokolády v prostředí džungle za použití jejích autentických zvuků.

Z výstavy Čokoládová zoo. Foto: archiv Čokoládového festivalu

Chcete se zúčastnit výstavy Čokoládová zoo v Praze nebo Čokoládového festivalu? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 vstupenky na pražskou výstavu/vybraný festival v jednom ze 17 českých měst. Města a termíny najdete zde.

Soutěžní otázka:

Ve kterém měsíci se v roce 2020 koná Čokoládový festival v Kutné Hoře?

A) v lednu

B) v květnu

C) v březnu

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme už v pátek 18. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Z výstavy Čokoládová zoo. Foto: archiv Čokoládového festivalu

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Čokoládového festivalu

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!