Dům kultury města Ostravy chystá pravidelný nedělní program pro děti a nabízí předplatné

Dům kultury města Ostravy chystá pravidelný nedělní program pro děti a nabízí předplatné 

Každou neděli od října do dubna příštího roku se v Domě kultury města Ostravy budou odehrávat klasické pohádky, písničkové pořady a veselé příběhy pro nejmenší. Divadelní scéna také nabízí zvýhodněné předplatné na čtyři dětská představení.

Rádi byste děti odtrhli od tabletu nebo televizní obrazovky? Můžete je vzít na pohádkové divadelní představení, které je zaujme nejenom poutavým příběhem, ale také výraznou hudební složkou.

Dům kultury města Ostravy připravuje pravidelný nedělní dětský program a navíc předplatné Kašpárek, které zahrnuje čtyři inscenace, díky němuž získáte nejméně 10% slevu z běžné vstupenky, budete mít možnost si zvolit nejlepší místo v sále a také ho díky přenosnosti zapůjčit svým přátelům či rodině. Objednávat ho můžete do soboty 19. října online, nebo na pokladně DKMO.

Představení, na která předplatné platí, jsou Králíci z klobouku v podání brněnského Divadla Špílberg v říjnu, adaptace Erbenovy Zlatovlásky od pražského Divadla Pohádka v listopadu, Velká dobrodružství malého brouka pod taktovkou příbramského Divadla Za2 v lednu a nakonec Čarodějná pohádka Divadýlka Mrak z Havlíčkova Brodu v dubnu.

Z představení Zlatovláska. Foto: archiv DKMO

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!