SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na promítání dokumentu Letní hokej v pražském kině Ponrepo

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na promítání dokumentu Letní hokej v pražském kině Ponrepo 

Klubové kino Národního filmového archivu Ponrepo v Praze nabídne v neděli 6. října projekci nového dokumentu Letní hokej a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Nový dokument režisérské dvojice Rozálie Kohoutové a Tomáše Bojara s názvem Letní hokej diváky zavádí do Maroka v létě roku 2017, kam přijeli na tréninkový kemp mladí hokejisté z východočeského Náchodu. Kromě sportování chtěli také poznat tamější kulturu a způsob života. V obrácené podobě si totéž zkusili maročtí hokejisté o několik měsíců později v Česku.

Snímek o střetu dvou rozdílných kultur, který sálá množstvím překvapení a humoru, uvede s lektorským úvodem artové kino Ponrepo v Bartolomějské ulici nedaleko stanice metra Národní třída v neděli 6. října od 15 hodin.

Chcete zajít na promítání dokumentu Letní hokej v kině Ponrepo? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 vstupenky na projekci.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje mladší sestra režisérky Rozálie Kohoutové, známá herečka a zpěvačka?

A) Veronika

B) Markéta

C) Berenika

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 1. října dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv PilotFilm

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!