SOUTĚŽ: Hrajeme o vstupenky na výpravnou show Máša a Medvěd

SOUTĚŽ: Hrajeme o vstupenky na výpravnou show Máša a Medvěd 

Na začátek října se do pražského Kongresového centra podívá velkolepá muzikálová show. Dětští fanoušci se mohou těšit na hudební představení Máša a Medvěd. Propracovaná show nabídne slavné postavičky z populárního animovaného seriálu, který znají z televizních obrazovek. Chcete obdarovat i vaše potomky? Máme lístky!

Příběh holčičky Máši a bývalého cirkusového artisty Medvěda baví děti po celém světě. Po obrovském úspěchu na televizních obrazovkách přišli jeho tvůrci s divadelní podobou, která se poprvé představí i v české metropoli. Muzikálovou show s vánočním motivem už navštívily miliony návštěvníků a původní dětská pohádka patří mezi novodobé ruské 3D animované pohádky.

"Jsme moc rádi, že se podařilo pohádkovou muzikálovou show Máša a Medvěd poprvé přivézt do České republiky. Celkem se na podiu představí více než deset postav ve velkých maskách. Celé představení bude mít vánoční téma, a tak se děti mohu těšit také i na setkání se Santa Clausem," přibližuje za pořadatelskou agenturu Květa Havelková.

Muzikál Máša a Medvěd se představí v Kongresovém centru v Praze 5. a 6. října. Chcete show navštívit? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky.

Soutěžní otázka:

Z jaké země je televizní seriál na jehož motivy muzikál vznikl?

A) Česko
B) Rusko
C) Čína

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 30. září dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

SOUTĚŽ: Hrajeme o vstupenky na výpravnou show Máša a MedvědSOUTĚŽ: Hrajeme o vstupenky na výpravnou show Máša a Medvěd
 

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!