Freddie Mercury v O2 areně? Queen Relived oživí hudební legendu během velkolepé show

Freddie Mercury v O2 areně? Queen Relived oživí hudební legendu během velkolepé show  

Česká kapela Queenie, která se řadí mezi jedny z nejlepších tribute bandů světa, chystá koncertní show, během níž připomene populární hity legendární skupiny Queen. Návštěvníci se kromě notoricky známých písní dočkají i mohutné světelné a multimediální show.

Koncert s názvem Queen Relived, který chce být oslavou a vzpomínkou na slavnou hudební ikonu, proběhne 15. května 2020 v O2 areně. „Chceme koncertem navodit takovou atmosféru, kterou by návštěvníci zažili na skutečném koncertu s Freddiem Mercurym. Rozhodli jsme se připravit pódium, které mohou vidět na koncertech současných největších kapel světa,“ vysvětlil za pořadatele Martin Zoubek.

„Máme špičkovou techniku, světla i velkoplošné obrazovky. Půjde o největší koncert, jaký se kdy v našem žánru ‚tribute‘ uskutečnil. Přizvali jsme show a light designera Martina Hrušku, který je světová špička a v minulosti pracoval i pro největší hvězdy včetně zpěvačky Madonny,“ dodává frontman kapely Queenie Michael Kluch.

Právě Queenie patří k nejúspěšnějším a nejuznávanějším tribute skupinám vůbec. Písně hudební legendy nabízí v autentických aranžích i kostýmech. Během své třináctileté kariéry vystoupila na více než 1200 koncertech. Čtvrtinu z nich absolvovala v zahraničí. Nechyběla ani na oslavě narozenin britské královny Alžběty II či Dominika Haška. rušku

Organizátoři neskrývají velké ambice. V budoucnu by rádi viděli projekt Queen Relived na evropském i světovém turné. Úspěch by měla zajistit bombastická výprava v kombinaci s písněmi, které jsou předváděny v původních aranžích i v tóninách. Pro zpěváka určitě velká výzva, jelikož rozsah Freddieho Mercuryho byl opravdu neskutečný.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!