SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na představení Láska v přímém přenosu

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na představení Láska v přímém přenosu 

Hvězdné léto pod Žižkovskou věží v Praze uvede 24. června inscenaci Láska v přímém přenosu a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Divadlo Kalich a jeho spřátelené scény jako Divadlo Palace, La Fabrika a další poprvé otevírají letní scénu. V rámci Hvězdného léta pod Žižkovskou věží se diváci mohou těšit nejenom na divadelní představení, ale také na koncerty nebo jevištní talk show.

24. června zde divadlo uvede v první repríze inscenaci Láska v přímém přenosu kanadského autora Norma Fostera. Představení s povídkovým konceptem nabídne šestici příběhů, které se odehrávají během jednoho večera na maloměstě. Osudy pěti postav se v nich čím dál více prolínají a zápletka se postupně vrství.

V celkem patnácti rolích se představí Petr Čtvrtníček, Kristýna Frejová, David Suchařípa, Ivana Korolová v alternaci s Michaelou Tomešovou a Martin Kavan v alternaci s Radkem Zimou.

Kristýna Frejová při zkoušce hry Láska v přímém přenosu. Foto: archiv Divadla Kalich

Chcete se zdarma zúčastnit představení Láska v přímém přenosu v pondělí 24. června? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na představení.

Soutěžní otázka:

Z které země pochází autor hry Láska v přímém přenosu Norm Foster?

A) USA

B) Velká Británie

C) Kanada

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 14. června dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: archiv Divadla Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!