SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení o Julesu Verneovi v Divadle Gong

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na představení o Julesu Verneovi v Divadle Gong 

Vyhrajte vstupenky do pražského Divadla Gong a poznejte život a dílo francouzského spisovatele a dobrodruha Julesa Verna!

Kdo by neznal romány 20 000 mil pod mořem, Dva roky prázdnin nebo Pět neděl v balóně. Jaký ale byl autor těchto slavných příběhů a kde pro ně čerpal inspiraci? Na tyto otázky vám odpoví inscenace Jak Jules žil Verne v režii Ondřeje Lážnovského, která bez zbytečné piety představuje životní pouť tohoto vizionáře z Francie.

Chcete zajít na představení určené pro děti od 8 let, které se v pražském Divadle Gong koná v sobotu 23. března od 15 hodin? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na inscenaci Jak Jules žil Verne.

Soutěžní otázka:

V kterém roce se narodil Jules Verne?

A) 1803

B) 1814

C) 1828

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na email soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 13. března dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Foto © Martin Burda

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto © Martin Burda

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!