SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na Alenku v kraji zázraků v Divadle Hybernia!

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky na Alenku v kraji zázraků v Divadle Hybernia! 

Kočka Šklíba, Bílý králík a tři královny se v březnu vrací do pražského Divadla Hybernia a vy můžete být u toho!

Komu chyběla divadelní adaptace slavného příběhu z pera Lewise Carrolla, může se v neděli 17. března těšit na obnovenou premiéru v režii Matěje Balcara a s hudbou Vaša Patejdla. Pokud ji nestihnete, můžete zajít na některý z dalších čtyř termínů během března a dubna.

Bílou královnu ztvární Michaela Kuklová. V roli Černé královny se vystřídají Jana Zenáhlíková a Michaela Nosková a Srdcové královny se zhostí buď Martina Pártlová, nebo Michaela Zemánková. Chcete se svými ratolestmi zajít na představení? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na Alenku v kraji zázraků.

Soutěžní otázka:

Kdo je autorem textů písní v inscenaci?

A) David Gránský

B) Kristýna Pixová

C) Michaela Kuklová

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na email soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 22. února dopoledne. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!