Ed Sheeran vzal Česko útokem. Na pražské koncerty fanoušci nakoupili již přes 100 tisíc vstupenek

Ed Sheeran vzal Česko útokem. Na pražské koncerty fanoušci nakoupili již přes 100 tisíc vstupenek  

V roce 2015 vystupoval sympatický zrzek s kytarou před publikem v pražské Tipsport aréně. Dnes je mu i prostor letiště v Letňanech malý, proto musel kvůli obrovskému zájmu přidat ještě jeden koncert. A jak se ukázalo, tento krok byl rozhodně opodstatněný. Ed Sheeran totiž na svá červencová pražská vystoupení prodal již přes 100 tisíc vstupenek!

V současnosti nejprodávanější hudebník planety Ed Sheeran dorazí do České republiky v rámci svého turné Divide, během něhož vystoupí na letňanském letišti 7. a 8. července. Vstupenky na první show jsou ale již beznadějně vyprodané. "Vzhledem k tomu, že Ed Sheeran míjí Slovensko a Polsko a v sousedním Rakousku už vyprodal oba koncerty, je druhé pražské vystoupení poslední možností vidět tohoto umělce v centrální části Evropy," vysvětluje za pořadatele Lenka Muráriková.

"Počítáme, že po vyprodání druhého koncertu v Letňanech pokoříme počet návštěvníků první trojky nejnavštěvovanějších koncertů v České republice, kam patří první vystoupení The Rolling Stones, nebo koncerty Michaela Jacksona a Pink Floyd," dodává Muráriková. Ed Sheeran svým českým fanouškům dorazí představit své v pořadí třetí studiové album Divide. Toho se celosvětově prodalo již přes 15,5 milionů kopií. Z nahrávky, která získala cenu Grammy, pochází megahity Shape of You, Castle on the Hill, Galway Girl, Perfekt i Happier.

Ed Sheeran se stal světovou star i díky svým předchozím deskám + (Plus) a x (Multiply). Kromě toho, že je držitelem čtyř Grammy a pěti BRIT Awards, v roce 2017 obdržel Řád britského impéria.

Vstupenky na koncert, který se uskuteční 8. července, jsou k dostání v internetovém předprodeji, a to za 1600 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!