Tonya Graves již představila své sólové album

Tonya Graves již představila své sólové album100%

20. dubna kolem osmé hodiny přichází do paláce Akropolis více a více lidí. V půl deváté se už všichni nahromadí ve velkém sále a netrpělivě vyčkávají. Záhy přichází... Tonya Graves.

Zpěvačku narozenou v Americe a žijící už několik let v Česku jistě znáte hlavně díky kapele Monkey Business. Ale zanedlouho uslyšíme její nádherný hlas také mimo kapelu. V září tohoto roku chystá Tonya Graves sólové album a její prvotní single se bude jistě hrát ve všech radiích.

Máme se na co těšit! Tonyy koncert v Akropoli byl přímo báječný. Její písničky jsou plné energie, jsou naprosto originální, jelikož se v nich mísí několik hudebních žánrů, a rozhodně vás nenechají v klidu. Nutí pohupovat boky nebo alespoň poklepávat nohou a vykouzlí usměv na všech tvářích. Navíc předpokládám, že tato hudba se bude líbit nejen mladistvým, ale také určitě jejich rodičům, zkrátka střednímu věku.

Mohu vám dokonce nabídnout poslech singlu 39 Reasons, který pravděpodobně bude tím počátečním. Najdete ho na této adrese:  http://kultura.idnes.cz/tonya-graves-intenzivne-pracuje-na-solovem-albu-poslechnete-si-ukazku-1m3-/hudba.aspx?c=A110414_135840_hudba_ob

Příznivci kapely Monkey Business se sólového alba Tonyy Graves nemusí nijak bát. Tonya v kapele bude učinkovat nadále a neplánuje se vydat zcela a pouze na sólovou dráhu. Budete tedy moci dále slýchat Monkey Business v celé své kráse a těšit se na ně můžete především na blížících se hudebních festivalech.

Ještě vás narychlo pozvu na dnešní večer k televizi konkrétně ke kanálu ČT1, kde od 20.00 poběží „Letem světem s Kuřetem“ – Pomozte dětem, a Tonya Graves zde bude vystupovat.

Názor informuji.cz: 100%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!