Na Brodwayi vyroste Kvítek mandragory. Muzikál s hity Heleny Vondráčkové má kompletní obsazení

Na Brodwayi vyroste Kvítek mandragory. Muzikál s hity Heleny Vondráčkové má kompletní obsazení 

Účinkující připravovaného muzikálu s písněmi české popové stálice mají za sebou první čtenou zkoušku. Dílo v režii Radka Balaše se představí divákům Divadla Brodway letos v březnu.

Kvítek mandragory bude obsahovat nejlepší písně, které Vondráčková ve své bohaté kariéře zpívala. Režisér Radek Balaš kvůli novému kusu na Brodwayi procházel dlouhé hodiny domácích i zahraničních materiálů a střípky z nich zasadil spolu se skladbami do děje muzikálu. Detektivní komedie bude podle jednoho z obsazených herců Jana Přeučila aktuální, líbivá a chytne za srdce. 

Název muzikál přijal po hitu ze 70. let. Na divadelních prknech diváci uslyší například skladby Dlouhá noc, Já půjdu dál, Vzhůru k výškám, Sladké mámení, Malovaný džbánku, Chytila jsem na pasece motýlka či Přejdi Jordán. Sama zpěvačka se i přes nabídku od divadla představení nezúčastní.

Hudebního aranžmá se ujal hitmaker Michal David a v hlavních rolích se objeví například Miroslav Etzler, Sagvan Tofi, Michal Novotný, Ivana Jirešová, Adéla Gondíková a další. Premiéra je naplánovaná na 12. března.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!