Po Výstavě skutečných nahých žen přicházejí muži. Příští víkend zaplní vinohradský Drive House

Po Výstavě skutečných nahých žen přicházejí muži. Příští víkend zaplní vinohradský Drive House 

„Jak jinak oslavit Den svobody, než nahotou?“ řekl o chystané výstavě a zvolení termínu její autor Mário Petreje. Po dvou kontroverzních Výstavách skutečných nahých žen se rozhodl uspořádat Výstavu skutečných nahých mužů, která se uskuteční 17. a 18. listopadu v prostoru Drive House v centru Prahy.

Rozhodol som sa naplniť túžby stoviek ľudí, ktorí sa ma neustále pýtali, kedy budem vystavovať mužov,“ vysvětlil autor výstavy důvod, proč tentokrát obrátil trend.  

Během dvou výstavních dnů, kdy se každý den vystřídají jiní muži, si budou návštěvníci moci prohlédnout více než dvacet skutečných nahých mužů různého věku a postavy. Obdobně jako jejich předchůdkyně na výstavách nahých žen budou i oni pózovat v různých BDSM pozicích a doplňcích. Některých mužů se navíc návštěvníci budou moci také dotýkat.

Mária Petreje prý potěšil velký zájem modelů být součástí této výstavy. „Měl jsem přítelkyni, která se zúčastnila Výstavy nahých žen a byl to pro ní úžasný zážitek,“ vysvětluje jeden z nich, proč se výstavy zúčastní. „Nahota je pro mě přirozená, mám svoje tělo rád a nestydím se za něj. Myslím, že dnešní společnost už není tak stydlivá a puritánská jako v minulosti,“ dodal.

Když se naskytla příležitost zúčastnit se obdobné výstavy s muži, tak jsem neváhal ani minutu. Velice si chválím, že je tato událost genderově vyvážená a nejsou neustále protěžovány jenom ženy, jejichž nahoty je všude dost, zatímco o nahého muže se dlouho ani nezakopne,“ nechal se slyšet další z modelů.

VOAYER: Výstava skutečných nahých mužů se uskuteční v historické budově Drive House v ulici Rubešova 7 v Praze, kde několik měsíců bydlel první československý prezident Tomáš Garrigue Masaryk. Petreje se pro tento prostor rozhodl, protože mu připomíná prostory, ve kterých se konala úplně první Výstava nahých žen v Bratislavě.

Foto archiv VOAYER

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Místo konání: Drive House

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!