Dubstepové trio Nero se vrací do Česka. Poprvé vystoupí v Praze

Dubstepové trio Nero se vrací do Česka. Poprvé vystoupí v Praze 

Britské dubstepové trio Nero se vrací se svým DJ setem do Česka. Po úspěšném vystoupení na festivalu Rock for People před dvěma lety zavítají 26. listopadu do pražského klubu Roxy. Nenechte si ujít českou klubovou premiéru.

V roce 2011 Nero ovládli přední místa hitparád i srdce fanoušků svým debutem Welcome Reality, a to pouze rok poté, co byli nominováni mezi top 15 prestižní ankety BBC Sound of…. V následujícím roce k tomu přidali cenu Grammy za společný remix se Skrillexem k hitu Promises. Tady jejich seznam úspěchů však zdaleka nekončí. Jejich druhá deska Between II Worlds všechny přesvědčila, že si zaslouží přízvisko jedné z nejžhavějších britských formací. Na výsluní je pak vynesl zejména singl Into The Past ze soundtracku k filmu Velký Gatsby. Spolupracovali také na singlu Follow Me anglické alternativní rockové kapely Muse.

Za britským elektronickým triem Nero stojí producenti Dan Stephens a Joe Ray, kteří se dali dohromady na hudební škole v roce 2004, kdy jim bylo pouhých sedmnáct let. O čtyři roky později přizvali výraznou zpěvačkou Alanu Watson. Vedle Grammy společně posbírali celou řadu dalších ocenění nejen na domácí půdě a velmi rychle si vytvořili reputaci jednoho z nejlepších na živo hrajících elektronických uskupení. Vedle Muse či Skrillexe si střihli spolupráci i třeba s BBC Philharmonic Orchestra při The Dubstep Symphony.

Před dvěma lety okouzlili diváky na královehradeckém festivalu Rock for People. Letos se mezi české fanoušky vrací do pražského klubu Roxy, kde se 26. listopadu uskuteční jejich česká klubová premiéra. Vstupenky lze v předprodeji zakoupit na portálu GoOut.cz za 650 Kč.

Foto: Petr Klapper

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!