Ed Sheeran se konečně vrací do Prahy. Vystoupí v Letňanech

Ed Sheeran se konečně vrací do Prahy. Vystoupí v Letňanech  

V roce 2015 vystoupil písničkář Ed Sheeran v pražské Tipsport aréně. Od té doby jeho koncert fanoušci vyhlíželi jen marně. To se ale změní v červenci příštího roku, kdy dnes již světová megastar vystoupí v pražských Letňanech.

Pořadatelé pražského koncertu Eda Sheerana očekávají, že o vstupenky budou mít zájem desetitisíce fanoušků. Oblíbený zpěvák totiž vyprodává haly po celém světě a je držitelem rekordu, kdy vystoupil hned čtyřikrát na londýnském stadionu Wembley. Tato vystoupení byla vůbec největším sólovým koncertem bez doprovodu kapely, jaký se kdy ve Velké Británii uskutečnil.

Ed Sheeran potěší fanoušky v české metropoli v rámci svého evropského turné Divide. Do České republiky se vrací po čtyřech letech od svého premiérového koncertu, který proběhl v beznadějně vyprodané Tipsport Aréně. „Je nám opravdu velkou ctí, že jsme dostali možnost Eda Sheerana do Prahy opět přivést. Byli jsme u jeho tuzemského začátku v roce 2015, kdy jsme pořádali první pražský koncert. Od té doby s hrdostí sledujeme jeho raketový růst,“ říká Lenka Muráriková z pořadatelské agentury Charmenko CZ.

Minulý rok vydal Ed Sheeran v pořadí třetí studiové album ÷ (Divide), které zaznamenalo obrovský úspěch. Bodovalo v hitparádách po celém světě a anglický hudebník si díky ní odnesl i cenu Grammy. Z nahrávky pochází známé hity, jako jsou Shape of You, Castle on Hill, Galway Girl, Perfect či Happier. I na ně se mohou těšit návštěvníci pražského koncertu, který se uskuteční 7. července 2019 v pražských Letňanech. Vstupenky jdou do prodeje 27. září.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Letiště Praha Letňany nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Letiště Praha Letňany

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!