SOUTĚŽ: Chcete si naživo poslechnout Báru Basikovou? Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ: Chcete si naživo poslechnout Báru Basikovou? Zasoutěžte si s námi o vstupenky! 

Divadelní léto v Budyni na Ohří láká na bohatý kulturní program. V rámci festivalu vystoupí i Bára Basiková. Proslulou zpěvačku si můžete poslechnout naživo – stačí, když si s námi zasoutěžíte o vstupenky.

Bohatý program letošního Budyňského divadelního léta pokračuje i v druhé polovině srpna. 17. a 18. srpna se uskuteční muzikálové představení Zvonkonosy, 24. a 25. srpna se zde zase odehraje Noc na Karlštejně – k oběma inscenacím zahraje živý orchestr. 19. srpen bude patřit známé zpěvačce Báře Basikové, kterou doprovodí kapela Kryštofa Leciána.

Koncert Báry Basikové si můžete přijít poslechnout zcela zdarma, pokud se zúčastníte naší soutěže. Máme pro vás 2 volné vstupenky na koncert v rámci zmíněného festivalu.

Soutěžní otázka: Kolikáté narozeniny zpěvačka letos v únoru oslavila?

A) 51. narozeniny

B) 55. narozeniny

C) 59. narozeniny

Správnou odpověď nám posílejte do 17. srpna na e-mailovou adresu kontakt@informuji.cz, do předmětu napište „SOUTĚŽ – BÁRA BASIKOVÁ“. Z došlých odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který si odnese dvě vstupenky.

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto © Ida Saudková

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!