Kam za kulturou v Kroměříži během července?

Kam za kulturou v Kroměříži během července? 

I v Kroměříži si můžete užít bezva prázdniny. My vám přinášíme zajímavé tipy na výstavy, prohlídku zámku nejen pro děti, koncerty a festival, které byste neměli minout při návštěvě krásného města Kroměříž.

NA VĚTVI... Výstava Spolku přátel výtvarného umění Kroměřížska

Spolek přátel výtvarného umění Kroměřížska ve spolupráci s Domem kultury v Kroměříži a Vyšší odbornou školou pedagogickou a sociální a Střední pedagogickou školou Kroměříž pořádají v prostorách foyer Domu kultury u loutkového sálu výstavu Na větvi...

Více informací se dozvíte zde.

Monique's dolls – výstava panenek

Monique’s dolls je výstava panenek Moniky a Nikol Chmelařových, tato výstava zahrnuje jak panenky historické (nejstarší je z roku 1890), tak modely Barbie (které vždy ztvárňují někoho konkrétního, například Elizabeth Taylorovou, Audrey Hepburnovou či Johnnyho Deppa), krojované panenky, porcelánové, vinylové, či realistické, ručně vyráběné. Tyto panenky vyrábí Monika Chmelařová již od roku 2012 a na kontě má více jak 260 realistických panenek.

Více zjistíte zde.

Sen biskupa Karla: prohlídka zámku se zapůjčeným tabletem

Neopakovatelná prohlídka cílená na děti se uskuteční na zámku v Kroměříži, kde Vás pomocí tabletu provede sám pan biskup Karel z Lichtensteinu Castelcorna. Během samotné prohlídky budou děti plnit úkoly a hry.

Více se dozvíte zde.

Koncert kapely DneskaNe

Mladá kapela hrající mix ska a punku v rockovém balení, která vznikla stylově 11. listopadu 2011, vystoupí již po několikáté v rámci promenádních koncertů na Velkém náměstí v Kroměříži.

Více se dozvíte zde.

Koncert kapely Děvčice

Dívky z folkové kapely z Podolí u Uherského Hradiště vystoupí v rámci promenádních koncertů na Velkém náměstí v Kroměříži. 

Více se dozvíte zde.

KROMFEST 2018 - open-air festival pro celou rodinu

Již tradiční festival se uskuteční ke konci července na Pionýrské louce v Kroměříži. Kromě skvělých zpěváků a kapel se také můžete těšit na YouTubery, kteří rádi poradí, jak se stát úspěšným v tomto oboru. Na své si také přijdou ti nejmenší, pro které bude k dispozici skákací atrakce, tvořivé dílničky, bodypainting… Akce je určená pro všechny věkové kategorie.

Více o akci a účinkujících se dozvíte zde.

Foto: moje Kroměříž

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!