Veletrh FotoExpo opět obsadí Národní dům na Vinohradech. Nově nabídne i cestovatelskou sekci

Veletrh FotoExpo opět obsadí Národní dům na Vinohradech. Nově nabídne i cestovatelskou sekci 

Říjen bude v české metropoli opět ve znamení fotografie. V sobotu 20. října se totiž uskuteční již šestý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2018, který tradičně proběhne v prostorách Národního domu na Vinohradech.

“Provětrejte fotoaparáty a přijďte si zafotit, objevit aktuální trendy, rozšířit si obzory, získat nové kontakty či se pobavit na šestý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie,” lákají na akci její pořadatelé. Návštěvníci se mohou těšit nejen na ukázky nejmodernější fotografické techniky, ale rovněž na setkání se zajímavými fotografickými osobnostmi, které vystoupí na workshopech, besedách i na seminářích. Po celou dobu festivalu budou navíc pro fotografy pózovat fotomodelky na tematických lokacích

Ani tento rok nebude chybět volba nejkrásnější fotomodelky v soutěži Miss Foto. Návštěvníky čeká i jedna novinka. Organizátoři nově připravují sekci cestovatelské fotografie, v rámci níž proběhnou i přednášky cestovatelů o poutavých místech po celém světě. “Těšte se na zajímavé příběhy a jedinečné fotografie,” dodávají organizátoři. 

Fotografové se i letos mohou zúčastnit soutěže FOTOTALENT 2018, a to ve třech tematických kategoriích. První se zaměří na krásu hor, druhá na umělecký akt a třetí na opuštěné budovy, na nichž se podepsal zub času. Zájemci mohou zasílat své soutěžní příspěvky do 15. 9. 2018 na e-mail fototalent@terinvest.com. O nejlepší fotografii každé kategorie rozhodne odborná porota a vyhlášení výsledků proběhne přímo na FOTOEXPO. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Další novinky z umění

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!