Imagine Dragons lákají na turné novým videoklipem. V Praze je beznadějně vyprodáno

Imagine Dragons lákají na turné novým videoklipem. V Praze je beznadějně vyprodáno  

Když v roce 2016 vystupovala americká kapela Imagine Dragons v pražské O2 aréně poprvé, ještě pár dní před koncertem bylo vstupenek dost. I když se jim nakonec podařilo halu vyprodat. Jen pouhé dva roky jim stačily k tomu, aby se o lístky na koncert čeští fanoušci poprali hned během prvních sekund předprodeje.

Když kapela Imagine Dragons oznámila v září minulého roku, že se během svého Evolve Tour zastaví také v České republice, zavládlo všeobecné nadšení. Už dávno totiž nebyla skupinou, která tenkrát jako “americký objev” vystupovala v nacpaném Sasazu nebo jí trvalo několik měsíců, než dokázala prodat všechny lístky do své první O2 areny. Za sebou měla vydání nové desky Evolve, jejíž singly, jako jsou Believer, Thunder či Walking the Wire, mají v současné době na Youtube stamilionová zhlédnutí. Živě je stihla představit i na Colours of Ostrava, kde vystoupila jako headliner festivalu. A rozhodně se výrazně zasloužila o to, že byl jeho ročník 2017 beznadějně vyprodaný.  

Proto bylo jasné, že se na vstupenky na její další pražský koncert bude stát řada. To, co ale následovalo po spuštění předprodeje, nejspíš nečekala ani samotná kapela. Stačilo jen několikasekundové zaváhání, pomalejší internet či přetížení systému, a člověk neměl šanci. Hned po začátku předprodeje se totiž vytvořila několikatisícová virtuální řada, v níž lidé netrpělivě čekali někdy i několik hodin na to, až přijdou na řadu. Ve většině případů marně. Podobný scénář se odehrál i před několika dny, kdy organizátoři uvolnili do prodeje ještě několik dalších tisícovek lístků. Během chvíle byly pryč a s nimi i naděje mnohých fanoušků. 

Imagine Dragons, kteří zavítají do Prahy 16. dubna, se tak rozhodně nemusí bát, že by je čekala poloprázdná hala. I přesto se snaží ještě před koncertem lákat své fanoušky. Jen pár měsíců po vydání své poslední desky tak představili nový singl Next to Me. A v úterý 13. března i zbrusu nový filmový videoklip dlouhý téměř 12 minut. 

Režie nového videoklipu se ujal Mark Pellington, který patří k nejlepším tvůrcům hudebních videoklipů vůbec. Na svém kontě má třeba hudební video k písním Jeremy od Pearl Jam, One od U2, Best of You od Food Fighters či Tell Me You Love Me od Demi Lovato. Nevyhýbá se ale ani režii celovečerních snímků. V dramatickém videoklipu k písni Next to Me si kromě frontmana kapely Dana Reynoldse zahrála i jeho manželka Aja Volkman. A samozřejmě nechyběli ani další členové kapely - Daniel Wayne Sermon, Ben McKee a Daniel Platzman

Celý videoklip, který má na Youtube během necelého týdne již přes 5 milionů zhlédnutí, můžete najít níže. Singl Next to Me pak určitě nebude chybět v set listu pražského koncertu. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!