Kousek nádherné přírody uprostřed velkoměsta! Zasoutěžte si o vstupenky do pražské botanické zahrady

Kousek nádherné přírody uprostřed velkoměsta! Zasoutěžte si o vstupenky do pražské botanické zahrady  

Patříte mezi milovníky rostlin a v Praze často hledáte místa, kde můžete najít kousek přírody? Potom už dále hledat nemusíte, jelikož přesně takový zážitek nabízí Botanická zahrada hlavního města Prahy, která má své kouzlo během každého ročního období.

Pražská botanická zahrada nabízí vnitřní i venkovní expozice i mnoho doprovodných akcí. Venkovní část nabízí vhodný prostor pro relaxaci mezi tisíci druhy stromů i květin. Zájemci se mohou projít meditační Ornamentální zahradou i prohlédnout si exotické rostliny deštných pralesů ve skleníku Fata Morgana.  

Botanická nabízí pro zájemce i procházky s odborníkem. V současnosti si mohou návštěvníci užít již tradiční dýňový podzim, během něhož se mohou účastnit dýňových hrátek či oslavit tradiční Halloween. Dne 11. listopadu si sem můžete zajít na svatomartinský přípitek a bohatý program si užijete také během adventního času. 

Nyní se navíc můžete podívat do Botanické zahrady hlavního města Prahy zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi třemi vylosovanými, jež vyhrají vstupenku pro sebe i pro svůj doprovod. 

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje vinice, která je součástí botanické zahrady? 

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do 3. října 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme tři výherce, kteří si odnesou dvě vstupenky.  K odpovědi uveďte adresu, na níž vám případnou výhru zašleme.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.  

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!