Začínající muzikálová sezóna opět potěší i děti. Vrací se Alenka i Sněhová královna

Začínající muzikálová sezóna opět potěší i děti. Vrací se Alenka i Sněhová královna  

Muzikálová scéna už dávno není jen pro dospělé. Své početné publikum si totiž vybudovaly i muzikály pro děti, kterých začíná neustále přibývat. Největší nabídku přináší každoročně i těm nejmladším divákům divadlo Hybernia.

“Každý muzikál je vlastně pohádkou, která se musí líbit velkým i malým divákům. Na to je kladen velký důraz,” představuje své dětské muzikály produkční společnost PIXA PRO. Ta během současné muzikálové sezóny sází na dva již osvědčené kousky - na Alenku v kraji zázraku s hudbou od Vašo Patejdla a na Sněhovou královnu, která láká na hity Zdeňka Bartáka. V březnu se pak mohou diváci těšit na zbrusu nový muzikál. 

Sezónu zahájí 24. září právě Alenka v kraji zázraků, v níž se návštěvníkům představí hvězdní herci. Chybět nebude Anna Slováčková, David Gránský, Bořek Slezáček či Michaela Nosková. V plánu je uvedení posledních 12 představení. Sněhová královna se na prkna divadla Hybernia vrátí 3. prosince. Návštěvníky láká na Mahulenu Bočanovou, Dagmar Patrasovou, Lindu Finkovou i Sabinu Laurinovou

V březnu příštího roku se pak Hybernia dočká zbrusu nového muzikálu, který naváže na úspěšnou hru Kapka medu pro Verunku. Tu navštívilo během pěti let přibližně 120 tisíc diváků.

"Muzikál bude mít název Královna Kapeska - KPS - Královna přírodních sil,” představují připravovaný kus Jan a Alena Pixovi, “Kapesce půjde o život, protože v našem příběhu přibude skutečný zloduch Kates. Opět zavítáme do 3 pohádkových království - Popelkova, Honzovska a Zlatovláskova. Jak se od dob Kapky medu změnila, určitě poznáte sami.” Nový muzikál si podle tvůrců navíc užijí i ti, kteří Kapku medu pro Verunku neviděli. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Hybernia nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!