SOUTĚŽ: Bývalý bubeník AC/DC Phil Rudd předvede svůj um v šesti českých městech. Zasoutěžte si s námi o lístky!

SOUTĚŽ: Bývalý bubeník AC/DC Phil Rudd předvede svůj um v šesti českých městech. Zasoutěžte si s námi o lístky!  

Šest koncertů, šest měst po celé České republice. Tak bude vypadat turné australského bubeníka Phila Rudda, který na přelomu září a října opět potěší své tuzemské fanoušky. A vy se nyní můžete na jeho show podívat zcela zdarma.

Kontroverzní hudebník a bývalý člen legendárních AC/DC Phil Rudd se na podzim vrátí se svou kapelou zpět do České republiky. Koncertní šňůru zahájí 27. září v Plzni. Pokračovat bude v Českých Budějovicích, Olomouci, Jablunkově a v Praze. Turné pak vyvrcholí 4. října v Teplicích. Jako speciální hosté vystoupí během koncertů Doctor Victor, Blue Rocket a Kreyson Memorial. Samotný Phil Rudd slibuje, že odehraje ty největší hity z jeho starší tvorby, ale rovněž čerstvé novinky. 

Do České republiky zavítal Phil Rudd na deset dní již v květnu. “Mám za sebou s AC/DC všechny možné velké stadiony a haly, ale tohle turné jsem chtěl od samého počátku pojmout jako návrat ke kořenům do doby, kdy jsem začínal. Dlouhá léta jsem nic tak skvělého nezažil. A musím s ohromným překvapením dodat, že z celé Evropy byla atmosféra na koncertech v Česku a na Slovensku snad nejvřelejší,” neskrýval své překvapení Rudd, který se proslavil nejen svých hudebním talentem, ale rovněž problémy se zákonem. 

Vy se můžete na plzeňský a pražský koncert Phila Rudda podívat zcela zdarma! Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a mít trochu štěstí, které vám zaručí, že budete mezi deseti vylosovanými, kteří vyhrají lístek pro sebe i pro svůj doprovod.  

Soutěžní otázka: V jakém roce se stal Phil Rudd bubeníkem AC/DC? 

Správné odpovědi zasílejte na email soutez@informuji.cz do 20. září 2017. Z došlých odpovědí vylosujeme deset výherců, kteří si odnesou dvě vstupenky.  K odpovědi uveďte město, kam chcete na koncert zajít - tedy Prahu, nebo Plzeň. 

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci. 

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!