Kapela Lucie vydá po 16 letech novou desku! Představit ji vyjede na halové turné

Kapela Lucie vydá po 16 letech novou desku! Představit ji vyjede na halové turné 

Dlouhých šestnáct let nevydala populární česká kapela Lucie nové album. To ale tahle slavná partička již brzy napraví! Na jaro příštího roku si totiž naplánovala vydání nového alba, které nahraje v kultovní sestavě - David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák a P.B.CH.

Nová deska ponese název EVOLUCIE a prvního singlu z ní by se měli fanoušci dočkat již letos. Na podzim příštího roku pak vyjede nový materiál představit Lucie i na nové halové turné. “Lucie naváže na svoje největší úspěchy. S novým repertoárem a ve spolupráci s těmi nejlepšími ve svých oborech jek od nás, tak ze zahraničí,” láká Ladislav Vajdička ze zastupující agentury BrainZone.  

První koncert připravovaného turné se uskuteční 13. listopadu 2018 v Ostravar Aréně v Ostravě. O pár dní později, 18. listopadu, vystoupí Lucie také v brněnské DRFG areně a zatím poslední naplánovaný koncert se odehraje  24. listopadu v O2 areně v Praze. Kapela ale připouští, že tento seznam ještě nemusí být konečný. Nicméně předprodej na dosud ohlášené koncerty startuje již ve čtvrtek 20. dubna

Kapela Lucie se stala součástí české hudební scény v roce 1985, svou debutovou desku vydala ale až o pět let později. V současné době má na svém kontě sedm studiových alb, kterých se prodalo přes milion kusů. Dosud poslední nahrávka Dobrá kočzka která nemlsá vyšla již v roce 2002. Od té doby fanoušci jen marně vyhlíželi nový studiový počin. Nyní ale již mohou v klidu spát, protože mají jistotu, že se na jaře příštího roku nových fláků přeci jen dočkají.  

EVOLUCIE TOUR 2018:

  • 13. 11. - Ostrava /Ostravar Aréna/ 
  • 18. 11. - Brno /DRFG aréna/ 
  • 24. 11. - Praha /O2 arena/ 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!