Zasoutěžte si s námi o vstupenky na výstavu Body The Exhibition!

Zasoutěžte si s námi o vstupenky na výstavu Body The Exhibition!  

Ještě jste se nedostali na výstavu Body The Exhibition, která od února nabízí návštěvníkům holešovického výstaviště ke zhlédnutí tři stovky orgánů a více než dvacet celotělových exponátů ze skutečných lidských těl? V tom případě by vás mohla zajímat naše soutěž, díky níž se můžete na expozici podívat zcela zdarma!

Výstava Body The Exhibition je v Holešovicích k vidění až do 30. června. Na více než dvou tisících metrech čtverečních výstavní plochy nabízí spojení několika tématických expozic, které návštěvníky zasvětí nejen do tajů lidského těla, ale také do historie medicíny. Nechybí ani ukázky nejrůznějších nemocí organismu - nádory, ledvinové kameny a další. Návštěvníci mohou také porovnat zdravé plíce s těmi kuřákovými nebo si prohlédnout jednotlivé fáze ve vývoji embrya. 

A vy nyní můžete navštívit výstavu zcela zdarma. Stačí jen správně odpovědět na naší soutěžní otázku a být mezi třemi vylosovanými výherci, kteří si odnesou po jedné vstupence. 

Soutěžní otázka: Z jakého amerického města pochází exponáty, které tvoří výstavu Body The Exhibition v Praze? 

Správné odpovědi posílejte na email soutez@informuji.cz do 6.4. 2017 do 19 hodin. Z došlých odpovědí vybereme 3 výherce, kteří si odnesou vždy po jedné vstupence.

Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Holešovice -... nabízí i další akce

Více o "Body The Exhibition"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!