Budete mít na vysvědčení samé jedničky? Výstava Body The Exhibition připravuje pro nadané žáky speciální akci

Budete mít na vysvědčení samé jedničky? Výstava Body The Exhibition připravuje pro nadané žáky speciální akci  

Mít dobré vysvědčení se vyplatí! Nejenže si vysloužíte uznalé poplácání po zádech, ale také si můžete zajít na výstavu Body The Exhibition zcela zdarma. Organizátoři se totiž rozhodli odměnit všechny děti školou povinné, které mají vysvědčení plné jedniček.

Školní rok se pomalu chýlí ke konci a spolu s ním vyhlašují pořadatelé kontroverzní výstavy Body The Exhibition, která ukazuje fungování lidského organismu na exponátech ze skutečných lidských těl, speciální akci. Od 19. června do 23. července získají studenti se samými jedničkami na aktuálním vysvědčení totiž vstup zdarma.

"Každý, kdo přijde s vysvědčením se samými jedničkami, má od 19. června až do konce otevření výstavy vstup v doprovodu rodičů zdarma," přibližuje akci Lucie Nouzová z pořadatelské agentury JVS Group, "kdo přijde s dobrým vysvědčením, dostane od nás dárek. To, zda je vysvědčení dobré, necháme na posouzení rodičů."

Výstava Body The Exhibition, která vyvolala v České republice mnoho kontroverzí, se pomalu ale jistě chýlí ke konci. V Praze jsou exponáty ze skutečných lidských těl vystaveny již po třetí a vždy je o expozici velký zájem. Výstava má ale i své odpůrce, mezi ty nejhlasitější patří starosta Prahy 7 Jan Čižinský, který požaduje její okamžité zrušení a pohřbení těl-exponátů, která byla do České republiky dovezena z Las Vegas. Začaly se totiž objevovat spekulace, že se jedná o těla čínských politických vězňů. 

Jedná se přitom o expozici, která se úspěšná a známá po celém světě. Studentům může sloužit jako vhodný doplněk k učivu přírodopisu i biologie. Školní skupiny navíc výstavou provádí medici, kteří nabízí výklad přizpůsobený vědomostem školáků. K dispozici jsou i běžným návštěvníkům. 

Výstava Body The Exhibition je otevřena každý den od 9 do 20 hodin. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Výstaviště Holešovice -... nabízí i další akce

Více o "Body The Exhibition"

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!