Jeremih přijíždí poprvé do Prahy! Fanouškům představí své třetí album

Jeremih přijíždí poprvé do Prahy! Fanouškům představí své třetí album  

Americký zpěvák, textař a producent Jeremih přijede vůbec poprvé do České republiky. Svým fanouškům představí svou novou desku Late Nights, která vyšla na konci minulého roku. Spolu s ním dorazí do Prahy také ambiciózní česká kapela VR/NOBODY.

Jeremih měl původně v Praze vystoupit již v neděli 31. ledna. Ze zdravotních důvodů byl ale nucen přesunout celé své turné, tudíž i český koncert. Nakonec tedy americký raper a R&B zpěvák dorazí do pražského klubu Roxy až 14. června.

První úspěchy zaznamenal Jeremih hned díky svému debutovému albu, které vyšlo v roce 2009. O rok později pak navázal populární Američan na úspěch první desky albem All About You, na němž hostovali i hudebníci jako 50 Cent či Ludacris. Po dobu dlouhých pěti let pak Jeremih nevydal žádný nový hudební nosič. To se však změnilo v prosinci minulého roku, kdy světlo světa spatřila deska Late Nights. Právě tu přijede Jeremih představit také českému publiku. Zároveň oznámil vydání dalšího, v pořadí již čtvrtého, alba, které ponese název Later That Night.

Jako předskokan se představí formace VR/NOBODY, kterou tvoří zpěvák Václav Rouček a producent Jakub Strach. Svým fanouškům přináší originální skladby, v nichž dochází ke spojení emocionálního R&B a potemnělých vizí. Návštěvníci se mohou těšit i na jejich propracovanou audiovizuální show, kterou zaujali i na prestižním evropském showcase festivalu Eurosonic. Jejich debutová deska nazvaná YET byla dokonce nominována na žánrovou cenu Anděl.

Návštěvníci se tak mohou během koncertu těšit na spojení toho nejaktuálnějšího nejen z amerického, ale také českého R&B. Vstupenky na koncert jsou stále k zakoupení v internetových předprodejích. Cena lístku činí 570 korun. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Roxy Prague nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Roxy Prague

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!