Chystáte se letos na Desperados High Jump? Soutěžte s námi o speciální balíčky!

Chystáte se letos na Desperados High Jump? Soutěžte s námi o speciální balíčky! 

I letos se uskuteční v lomu v Hřiměždicích Desperados High Jump, otevřené mistrovství České republiky v cliffdivingu. Návštěvníci se mohou těšit na mnoho sportovních a hudebních zážitků, ale také na velkou párty. Kromě koukání na skokany a skokanky, kteří se budou vrhat z výšky až 30 metrů, se navíc mohou přítomní v lomu vykoupat i sami.

Tři z vás mohou navíc vyhrát speciální balíčky od hlavního partnera celé akce Desperados. Co je k tomu potřeba udělat? Stačí, když nám do 24. července do 14hodin napíšete na adresu soutez@informuji.cz správnou odpověď na naši soutěžní otázku. Pak už jen stačí počkat si, zda budeme kontaktovat právě vás!

Na akci Desperados High Jump je kromě neuvěřitelných skoků připraven také bohatý doprovodný program. Jedním z jeho nejzajímavějších bodů bude vystoupení několikanásobného mistra světa a vítěze závodu X-Games. A my se ptáme: Jaké je jméno tohoto freestyle motokrosaře?

Soutěž byla již ukončena.

Tři z vás získají Desperados balíček, který obsahuje kromě trika High Jump také osvěžení v podobě piv Desperados.

Výherce budeme kontaktovat na základě uvedené emailové adresy. Poskytnutá emailová adresa nebude použita k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci s ní. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!