Mýdlový princ oslavil Velikonoce s dětmi z dětských domovů

Mýdlový princ oslavil Velikonoce s dětmi z dětských domovů 

Pražské Divadlo Broadway oslavilo Velikonoce již o jeden den dříve. V neděli 5. dubna přichystalo speciální představení pro děti z dětských domovů. Kromě muzikálu Mýdlový princ si mohly děti užít také setkání s interprety či nahlédnutí do zákulisí divadla.

Dne 5. dubna se Divadlo Broadway zaplnilo dětmi více, než je v jiných případech obvyklé. Právě odpolední představení Mýdlového prince bylo výjimečné tím, že se umělci rozhodli oslavit Velikonoce s dětmi z dětských domovů. Kromě hudební komedie bylo pro děti připraveno také setkání s vystupujícími herci. Po představení se s nimi mohly vyfotografovat i popovídat.

V hlavních rolích se v neděli představili Sagvan Tofi, Tereza Kostková, Malvína Pachlová, Olga Lounová, Bronislav Kotiš, Jaromír Nosek, Vlastimil Zavřel, Jana Synková, Denny Ratajský, Petr Kutheil a Pavlína Ďuriačová. Atmosféra byla díky dětskému publiku výborná. Kluci i holky povzbuzovali své idoly do poslední chvilky, pleskali a zpívali známé hity Václava Neckáře spolu se zpěváky na pódiu. Na konci představení odměnili své oblíbence také hlasitým výskotem a potleskem vestoje. K nadšeným dětem se přidávali i další návštěvníci.

Po stažení opony se děti vydaly za herci do zákulisí. Zde dostaly nejprve balíček se sladkostmi, pak se konalo velké focení ve společnosti zpěváků přímo na pódiu, kde se ještě před chvilkou odehrával muzikál. Divadlo Broadway při této příležitosti věnovalo také poukaz na vstupenky v hodnotě 100 tisíc korun pro Dětský domov cup, soutěži o nejvšestrannější dětský domov, na jehož pořádání se podílí Dětský domov Dolní Počernice a 1. Sportovní občanské sdružení. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Divadlo Broadway nabízí i další akce

Umělci: ,

Místo konání: Divadlo Broadway

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!