Karel Gott pokřtil CD Pavla Vohnouta alias Kyklopa!

Karel Gott pokřtil CD Pavla Vohnouta alias Kyklopa! 

Pavel Vohnout Kyklop, lídr skupiny Maxim Turbulenc, si ke svým padesátinám nadělil pro mnohé překvapivý dárek a současně si tím splnil svůj sen. Vydal sólové autorské CD s příznačným názvem KYKLOP – PROSTĚ JÁ, které je dle jeho slov zhudebněnou autobiografií.

CD pokřtili v pondělí 11. února 2013, v pražském hotelu Alwyn kamarád a rocker Pepa Vojtek, členové skupiny Maxim Turbulenc, mladičká modelka Dominika Synková a mistr Karel Gott, čímž se Pavlovi splnilo další jeho přání.

Dle jeho slov: „Celý život jsem si přál stát na podiu vedle mistra Karla Gotta. To se mi nepodařilo. Vždycky jsem šel za ním, nebo před ním. A tento člověk, který je mým druhým tátou, pan Karel Gott, byl ten, který mě naučil pokoře k hudbě a všechno to, co já teď v muzice využívám. V tomto albu otevírám svoji mysl, pocity a srdce těm, kteří o to stojí a hlavně ve stylu, který ke mně patří stejně jako satira, country, nebo jiné hudební žánry. “

Toto rockové CD-čko obsahuje 12 skladeb a k tomu je jako bonus přidán kompletní videoklip k písni Adrenalin. Textařsky ho zastřešil Pavel, hudebně a produkčně se na něm podepsal David Freedom Svoboda.

Mezi mnoha hosty slavnostního večera, který moderoval Ruda z Ostravy, nechyběla teplická kapela Blue Rocket, s níž oslavenec CD natočil. Vystoupil také bratr Pavla, Kamil Emanuel Gott, Zuzana Miková & Pop Balet a řada dalších.  Hosté mohli shlédnout také projekci klipu Adrenalin, kde Kyklop přiznal další svou vášeň, terénní jízdu Hummerem.

Co na to řekl mistr Karel Gott? „Chtěl bych Pavlovi popřát k těm jeho kulatinám a přivítat ho mezi padesátníky, v sekci těch mladších padesátníků. Člověk, kterého čeká ještě další krásná práce a já jsem toho důkazem, tento mezník ani nevnímá. Toto album, když jsem si ho poslechl, je upřímné, jako každá autobiografie a je z toho cítit práce citlivé duše.“

To, že Pavel Vohnout Kyklop vydal sólovou desku, zdaleka neznamená, že s kapelou Maxim Turbulenc skončil, jak by se mohlo na první pohled zdát. Paralelně vedle sebe zde totiž koexistují tři jeho rodiny.  Jedna mu, jak sám říká, rodí děti, druhá jsou Maxim Turbulenc, se kterými hraje již osmnáct let. Jelikož se hodnotí jako workoholik, vymyslel si rodinu třetí, rockový projekt Kyklop, který je jeho koníčkem. Maxíci tedy rozhodně nekončí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!