4. profesní setkání magazínu Best of

4. profesní setkání magazínu Best of 

Již čtvrté profesní setkání odborníku z různých oborů se tentokrát uskutečnilo v hotelu Alwyn, kterého se zúčastnili odborníci na pedagogiku, AIDS, architekturu, sportovní šerm, pánskou a dámskou módu, astrologii, okenářstvi, sochařství, malířství a jiný.

Moderátorsky se akce zhostila zpěvačka a hudební skladatelka Hana Robinson, která v první části programu představila různé hudební styly.
Jako první se přítomným představila exoticky vypadající rodačka z Kapské Města Victoria Velvet, která zazpívala popovou píseň. Petr Ožana na klavíry doprovodil šansonovou zpěvačku Teresu Trnkovou. Felix Slováček ml., Jiří Stědroň a Petr Kutheil zastupovali nový pohádkový muzikál Kapka medu pro Verunku ve kterém hrají.  Jazz zastupoval Michael Krásný, který zazpíval v doprovodu klávesisty Jana Bálka. Tenorista narozený v Innsbrucku Martino Hammerle-Bortolotti zazpíval árii z Mozarta, na saxofon zahrál Petr Kroutil za doprovodu Václava Tobrmana a Barbory Řeháčkové a uznání v podobě kytice růží od fotografa Roberta Vana si vysloužila sopranistka Martina Kociánová.

Mezi obory, které nás na setkání zaujali rozhodně patřil Ústav organické chemie a biochemie Akademie věd ČR, který přiblížil vývojové procesy a s tím spojené náklady na výrobu jednoho léčiva. V současné době dosahují náklady na takovou výrobu až 1 miliardy amerických dolarů. Zaujala také panská móda Bandi Vamos a krásné modely společenského oblečení návrhářky Jiřiny Tauchman ale i Centrum športovního šermu, které zastupoval trenér národního týmu Jiří Beran.

Partnerem akce bylo občanské sdružení Pozitivní evoluce, které má za cíl zlepšení společenského klimatu v naší zemi a osobně ho přišel představit zakladatel Karel Janeček.

Stranou nezůstala ani charita. V průběhu setkání byla k vidění prodejní výstava street artových obrazů autorky Jitky Kopejtkové. Výtěžek z prodeje je určen na podporu projektu Avon proti domácímu násilí.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!