Grace'n'Glamour předvánoční módní událost

Grace'n'Glamour předvánoční módní událost 

První adventní víkend se v hotelu Mandarin Oriental Prague na Malé straně uskuteční prodejní prezentace jedinečných oděvů, šperků a doplňků. Talentovaní čeští designéři opět představí svoji tvorbu určenou milovníkům módy a luxusu.

Ten je ve smyslu filozofie Grace'n'Glamour vyjádřen mimořádnou kvalitou materiálů a dokonalým zpracováním. Cílem této události je vytvářet prostor pro pravidelná setkávání známých i vycházejících návrhářských hvězd a přivádět k nim nadšené a stálé obdivovatele jejich tvorby.

Na Grace'n'Glamour představí své kolekce Monika Drápalová, Iveta Pecuchová a Pavel Ivančic. Hana Havelková k této příležitosti připravuje večerní modely, které zde budou mít premiéru.

Nově se na akci objeví modely Pavla Brejchy a Natálie Steklové. Ze šperkařů se můžete těšit na Michala Kadaníka nebo Lubora Brauma. Předvánoční módní událost nezapomen ani na muže.

Jak jsme se již mohli přesvědčit na podzimních Fashion weecích, tvorba studentů byla velice inspirující a vnesla zase nový vánek do českého návrhářství. Jsem zvědává, čím nám tato akce obohatí šatníček :)

Milé dámy, pokud Grace'n'Glamour splňuje vaše potřeby, tak neváhejte i se svou drahou polovičkou vyrazit v sobotu 1.12 od 12-21hod právě do hotelu Mandarin. Třeba objevíte originální vánoční dárky.

Vstupné 120,-

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!