Vizovické Trnkobraní 2022

Vizovické Trnkobraní 2022

Termín: 19.8.2022 20.8.2022

19srp - 20srp celý den

Žánr: festivalgastrokoncertytrhy

Umělci: ChinaskiRybičky 48Tři sestry


informace o výměně starých lístků za vstupenky na Vizovické Trnkobraní 2022

53. ročník festivalu VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ se uskuteční v areálu likérky RUDOLF JELÍNEK.

Vizovické Trnkobraní se v roce 2022 uskuteční v termínu 19. - 20. srpna přímo v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích, kde se vyrábí nejproslulejší tuzemská značka slivovice. Tato multižánrová kulturní přehlídka zahrnuje vystoupení špiček české a slovenské hudební scény na dvou scénách a doplňuje ji divadelní scéna, kinokavárna a dětský koutek. Projekt je koncipován jako zábava pro celou rodinu.

Tradiční součástí Vizovického Trnkobraní je originální soutěž v pojídání švestkových knedlíků.

Záměrem festivalu Vizovické Trnkobraní je i prezentace kulturních, řemeslných a krajových tradic Vizovicka a Valašska. Součástí festivalu je tudíž i možnost prohlídky muzea slivovice a vizovického zámku, vystoupení tradičních lidových souborů a řemeslné dílny.

Ve festivalovém areálu Vizovického Trnkobraní najdete i gastronomický koutek s ochutnávkami specialit všeho druhu vyráběných ze švestek a plněných knedlíků vyrobených z rozmanitých druhů ovoce, ze kterých likérka vyrábí své produkty.

Chinaski je česká pop rocková skupina, která v letech 2005 a 2007 vyhrála cenu Anděl, udělovanou Akademií populární hudby.
Tři sestry jsou česká hudební skupina hrající původně punk. Později inklinovala k různým stylům hudby přes rock, punk rock, občas i metal až po hardcore. Textařem, hlavním zpěvákem a nejznámější osobností kapely je Lou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Vizovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vizovické Trnkobraní...

Wellness & SPA Hotel Augustiniánský DůmLuhačovice (12.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (12.6 km)

Vila VyšehradLuhačovice (12.6 km)