55. ročník festivalu VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ se uskuteční v areálu likérky RUDOLF JELÍNEK.

Vizovické Trnkobraní se v roce 2024 uskuteční v termínu 23. - 24. srpna přímo v areálu likérky Rudolf Jelínek ve Vizovicích, kde se vyrábí nejproslulejší tuzemská značka slivovice. Tato multižánrová kulturní přehlídka zahrnuje vystoupení špiček české a slovenské hudební scény na dvou scénách a doplňuje ji divadelní scéna, kinokavárna a dětský koutek. Projekt je koncipován jako zábava pro celou rodinu.

Tradiční součástí Vizovického Trnkobraní je originální soutěž v pojídání švestkových knedlíků.

Záměrem festivalu Vizovické Trnkobraní je i prezentace kulturních, řemeslných a krajových tradic Vizovicka a Valašska. Součástí festivalu je tudíž i možnost prohlídky muzea slivovice a vizovického zámku, vystoupení tradičních lidových souborů a řemeslné dílny.

Ve festivalovém areálu Vizovického Trnkobraní najdete i gastronomický koutek s ochutnávkami specialit všeho druhu vyráběných ze švestek a plněných knedlíků vyrobených z rozmanitých druhů ovoce, ze kterých likérka vyrábí své produkty.

Úvalská kapela Divokej Bill byla založena v průběhu roku 1997. Během dvou let se ustalovala sestava. Kapela začala koncertovat, mimo jiné hrála i na prvních ročnících Rock for People, díky čemuž navázala spolupráci s Ameba...
Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Vizovice

Podobné akce