VIZOVICE, malé městečko uprostřed zelených valašských kopců, čeká v létě velká sláva! Mezinárodní rock-metalový festival MASTERS OF ROCK slaví své významné jubileum – 20. let a do areálu likérky R. Jelínek se v půlce července sjedou fanoušci z celého světa!
Všech 44 kapel, které se představí na hlavní Ronnie James Dio Stage bylo již potvrzeno a můžeme s jistotou říci, že se jedná o dosud absolutně nejsilnější sestavu hvězd v dosavadní historii festivalu!

Oslava 20. výročí MASTERS OF ROCK začíná!

Toto krásné, kulaté jubileum přijede do VIZOVIC oslavit celá řada dalších velkých rock-metalových hvězd, tady je jejich kompletní výčet:

JUDAS PRIEST, BRUCE DICKINSON, AVANTASIA, ACCEPT, ELECTRIC CALLBOY, THE RASMUS, ALESTORM, CAVALERA – The Morbid Devastation, DORO – The Best Of 40 Years, STRATOVARIUS, SODOM, KK´s PRIEST, RAGE a Lingua Mortis Orchestra – 40 Years, MOONSPELL, SOILWORK, DYNAZTY, CYHRA, SIRENIA, DELAIN, TURMION KÄTILÖT, UNLEASH THE ARCHERS, SERIOUS BLACK – 10th Anniversary, DIE HAPPY – 30th Anniversary, ANNISOKAY, MELECHESH, DALRIADA, AMALGAMA, ELEINE, MONUMENTS, SLOPE, TRI STATE CORNER, ANY GIVEN DAY, FIXATION, WYTCH HAZEL, ADAM´s PARADE, SKYEYE, EXIT, OSYRON, COLD SNAP, METALINDA – 40th Anniversary, SYMFOBIA, FLERET, GATE CRASHER, DENOI

Judas Priest, pocházejí z anglického Birminghamu, kde se dali dohromady v roce 1970. Ovšem až v roce 1974 přišel do kapely zpěv ák Rob Halford a nahradil Alana Atkinse. Ozdobeni kůží a řetězy se do povědomí fanoušků dostali již...
Slavná německá heavymetalová kapela Accept, která vznikla již v sedmdesátých letech minulého století, zažívá v současné době velice úspěšnou část kariéry.
Úspěšná finská kapela The Rasmus, která se v letech 2003 - 2009 prosadila hity In The Shadows, No Fear, Sail Away, First Day Of My Life nebo Guilty.
Stratovarius je finská power metalová kapela, která vznikla v roce 1984. Od svého vzniku vydali 15 studiových alb, 3 DVD a 3 živá alba. Spolu s německými Helloween, Blind Guardian a Gamma Ray, jsou považováni za jednu...
Hudební kluby - Zlínský kraj Akce v obci Vizovice

Podobné akce