Pivovar Ferdinand – den otevřených dveří

Pivovar Ferdinand – den otevřených dveří

Adresa:

Benešov, Táborská 306

Termín: 24.5.2024 25.5.2024
Vstupné:

zdarma

24kvě - 25kvě celý den

Žánr: ostatní akcepivo den otevřených dveří koncerty rodina


Pivovar Ferdinand se už tento pátek 24. května otevře veřejnosti. Projděte si jeho zákoutí s opravdovými profesionály a zjistěte, jak se v Benešově vaří skutečné pivo.

Nahlédnete do jedinečné humnové sladovny, která pivovar obsluhuje již od roku 1872. Podíváte se i do zrekonstruované varny a ležáckých sklepů.

A pivo? Bude! Můžete ochutnat celý pivní sortiment pivovaru včetně speciálů, ale i nefiltrovaných a bezlepkových piv. Kde jinde si užít benešovské pivo než přímo v pivovaru. O hudební kulisu se letos opět postará akustické trio Lahvátor.

Prohlídky pivovaru začínají v 15.30, na poslední se vychází v 18.30. Vstup do pivovaru je zdarma. Chcete si zamluvit prohlídku předem na přesný čas? Napište si o ní na e-mail: ferdinand@pivovarferdinand.cz.

Do pivovaru i v sobotu 25. května

Nestihnete v pivovaru páteční odpoledne? Přijďte do Benešova v sobotu 25. května podpořit spolek Živá duše v nouzi. Během odpoledne se na pivovarském dvoře vystřídají kapely různých žánrů, jako například crossoveroví Kontrol, Jim Dee z Tábora, Jakub Kugler, rocková kapela Furt Fajn nebo legendární kapela Prago Union. Pro děti bude celé odpoledne připravena zábavní zóna se skákacím hradem, airbrush tattoo a další vychytávky pro nejmenší.

Celý výtěžek z akce půjde na pomoc samoživitelkám a jejich dětem. Využijí ho na úhradu letních táborů. Brány pivovarského dvora se otevřou ve 13 hodin.

Více i na www.zdvn.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pivovar Ferdinand –...

Sport&Relax Centrum BenešovTeplýšovice (802 metrů)

Ubytování IrenaTýnec nad Sázavou (1 404 metrů)

Zámeček KalištěChocerady (11.7 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Konopiště Zámek Konopiště Benešov (2.4 km)
Zámek Vrchotovy Janovice Zámek Vrchotovy Janovice Vrchotovy Janovice (14.8 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (37.5 km)