Soundtrack Poděbrady: Petr Kroutil & Original Vintage Orchestry

Soundtrack Poděbrady: Petr Kroutil & Original Vintage Orchestry

Adresa:

Poděbrady, Golf Club Poděbrady

Termín: 29.8.2019

29srpen čtvrtek 19:00

Žánr: koncertySoundtrack PoděbradySoundtrack Poděbrady 2019hudbaswingjazz


Original Vintage Orchestra je profesionální hudební big band založený Petrem Kroutilem, který patří mezi swingovou špičku v ČR. Hraje swing 20. a 30. let a zároveň přináší originální a energické úpravy slavných moderních písní v dobovém stylu. Petr Kroutil uvádí ve své produkci velkolepou hudební show Velká Swingová Noc v režii Jiřího Vejdělka.

Exkluzivním hostem koncertu bude losangeleská hvězda Chuck Wansley. Petr Kroutil je jedním z nejvýraznějších a charismatických jazzmanů u nás. Saxofon a klarinet vystudoval na Konzervatoři Jaroslava Ježka. Na prestižní BerkleeCollegeOfMusic v Bostonu studoval Jazz Compositiona Performance.

Získal řadu českých i zahraničních hudebních ocenění (např. B.e.s.t. AwardofBerkeleeCollege). Od 18 let hrál po boku Ondřeje Havelky a ve věku 22 let spoluzaložil big band Pražský swingový orchestr, kde byl sedm let sólistou. Jako jediný Čech hrál i na zahajovacím festivalu Olympiády v Londýně v roce 2012. Již šestým rokem hraje se svým pop jazzovým tělesem Petr Kroutil Orchestra. V roce 2016 zakládá ambiciózní big band založený na hudbě jazzu 20. a 30. let OriginalVintageOrchestra. V tomto big bandu působí jako kapelník, sólista, zpěvák a aranžér.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Poděbrady Akce v obci Poděbrady

Podobné akce

27duben sobota 12:00

Beltain 2024

, Zámek Nižbor, Na Zámku 260, 267 05 Nižbor Festival

Ubytování v okolí akce Soundtrack Poděbrady:...

Školní hotel JuniorPoděbrady (1 750 metrů)

Spa Hotel FelicitasPoděbrady (1 840 metrů)

Villa A.MálkaPoděbrady (2.1 km)