United Islands of Prague 2015

Adresa:

Praha 1, Janáčkovo nábřeží

Termín: 18.6.2015 20.6.2015

18čer - 20čer celý den

Žánr: festivalyindieworld musicjazzUnited Islands

Umělci: ZrníMydy RabycadMonkey BusinessPSHEast India Youth


Pražský multižánrový festival United Islands of Prague se letos uskuteční v termínu od 18. do 20. června 2015.

Organizátorům se opět podařilo zajistit prostor Kinského zahrady na pražském Smíchově, který bude patřit hlavnímu podiu.

To přivítá největší jména hudebního programu festivalu. Dětský ostrov bude patřit urban music, na Kampě zazní world music a alternativní hudba, Střelecký ostrov rozezní Jazz stage. Tento rok United Islands of Prague v té největší podobě své historie!

Program United Islands of Prague 2015

Festival začne již tradičně ve čtvrtek 18.6. Klubovou nocí v desítkách pražských klubů. Open air část zahájí v pátek v 15:00 pražští Holden Caulfield. Během odpoledne se navštěvníci mohou těšit například na oblíbené Zrní, první den open airu pak zakončí ve 20:50 stále známější electroswingoví Mydy Rabycad. Koncerty ale budou pokračovat až do rána v klubech, v Roxy se například představí rakouská Djka Doree.

V sobotu se bude na ostrovech hrát už od 11 hodin, rozhodně se vyplatí nevynechat afternoon party s Monkey Business nebo ve 20 hodin jedny z nejznámějších českých raperů – PSH Live Band. Během večera se na hlavní stagi představí hvězdy festivalu, jako East India Youth, zpěvák nominovaný na Mercury Prize nebo rockoví Birth of Joy z Holandska. Party bude opět pokračovat v klubech, rozhodně stojí za to si přijít do Roxy poslechnout Workerz z Francie nebo si jít zatančit na loď Cargo Gallery, kde DJ Swing Garden rozjede v půl 11  Electroswing party a bude pokračovat až do ranních hodin.

Zrní je pětičlenná kapela z Kladna. Ve stejném složení jsou spolu již od roku 2001. Jejich hudba je něco mezi rychlým městem a mlžným lesem – osobitá, vynalézavá, hravá, dynamická, barevná a plná emocí. Z pódia z nich energie...
Mydy Rabycad je česká elektro swingová hudební skupina, kterou tvoří čtveřice muzikantů ve složení Žofie Dařbujánová (zpěv), Mikuláš Pejcha (saxofon, zpěv), Jan Drábek (baskytara) Nèro Scartch (syntetizéry).
Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

2květen čtvrtek 20:00

3květen pátek 19:30

Carmen Souza

, Karlovo náměstí 23 Koncert

3květen pátek 20:00

Ubytování v okolí akce United Islands of Prague...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (760 metrů)

Restaurant a hotel NebozízekPraha (1 296 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 360 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (1 005 m)
Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 008 m)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (787 m)