Přejít na stránky Ticketpro.cz

The 1975

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 21.10.2014

21říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyWorldrockpopindiesoutěž


Jeden z největších objevů britské indie scény roku 2013 - kapela The 1975 - svůj první český koncert beznadějně vyprodala. Kytarovou smršť doplněnou chytlavými pop nápěvky si tato čtveřice původem z Manchestru přijede zopakovat do Prahy 21. 10.2014 do MeetFactory v rámci svého zatím největšího světového turné, které bylo právě ohlášeno!!

BRITSKÁ INDIE-ROCKOVÁ BOMBA THE 1975 SE V ŘÍJNU VRACÍ DO PRAHY!

“Britain’s biggest new band” -- Q

“One of this year’s biggest breakouts” -- Billboard

Jeden z největších objevů britské indie scény roku 2013 - kapela The 1975 - svůj první český koncert beznadějně vyprodala. Kytarovou smršť doplněnou chytlavými pop nápěvky si tato čtveřice původem z Manchestru přijede zopakovat do Prahy 21. října do MeetFactory v rámci svého zatím největšího světového turné, které bylo právě ohlášeno!!


Po čtyřech EP vydali konečně loni debut s eponymním názvem The 1975, díky kterému zažila kapela raketový vzestup. Předskakovali Muse nebo dokonce i The Rolling Stones. O pár měsíců později v žebříčku prodejnosti ve Velké Británii sestřelili svým debutem z prvního místa i novou desku Nine Inch Nails a nadchli jak kritiky, tak posluchače! I přes náhlý a obrovský úspěch však zůstávají nohama na zemi a v hudbě nehodlají dělat kompromisy.

Všem členům bylo 14 a 15 let, když formace vznikla v roce 2002 jako soutěžní kapela hrající cover-verze známých skladeb. Chvíli na to si všichni uvědomili, že tvořit hudbu je baví víc, než sedět v kanceláři, a když posléze objevili nezměrnou lásku k (synth)popové estetice 80. let, bylo jasno. Nenechali se odradit úskalími hudebního průmyslu, odmítavými a nechápavými labely, a čeští fanoušci si tak jejich koncert mohou užít už podruhé. Neváhejte a doražte v úterý 21.10. do klubu Meetfactory

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The 1975

VIPliving HouseboatPraha (1 038 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 780 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 778 m)